Onze zangeres Shirley Ann 1e plaats bij de “Country Music Euro Masters 2013”

Logo CMEM 2013 copy25 tot 27 oktober 2013 heb ik meegedaan aan de Country Music Euro Masters 2013 waarbij ik dit jaar als eerste ben geëindigd. 

Dit jaar was het deelnemersveld veel sterker en waren de deelnemers erg aan elkaar gewaagd. In de eerste ronde ben ik op de eerste plaats terecht gekomen hetgeen ik tot aan de finale heb vast kunnen houden. Ondanks dat is er tot het eind een flinke strijd gestreden. 

Gelukkig waren we niet alleen elkaars concurrenten maar werden ook vriendschappen gemaakt zodat wij elkaar tijdens de drie loodzware dagen hebben gesteund.

Ik kijk terug op een mooi evenement met voor mij veel hoogtepunten. Ik heb een groot repertoire en eigenlijk wil je elk nummer wel zingen. Het blijft dus een overweging welke nummers je mee neemt naar deze wedstrijd. Gelukkig heb ik alle nummers kunnen zingen waar ik achter sta en die veel voor mij betekenen en heb ik de emotie hiervan weten over te brengen. 

Nadat in de finale de laatste tonen van “How Great Thou Art” uitstierven mocht ik een geëmotioneerde staande ovatie van het publiek en jury in ontvangst nemen. Dat doet je wel wat en dat gevoel zal ik niet vergeten.

Groetjes, 

Shirley

 

 

 

Shirley Ann CMEM 2013 met logo