Zaterdag 29 juni zal de eerste track van Shirley Ann’s CD uitkomen.

Donderdag 7 november zal de volledige release van haar CD “Tennessee Girl’ plaatsvinden in “De Vorstin”te Hilversum.

Uiteraard zal TCW Shirley Ann begeleiden tijdens haar CD presentatie. Hierover komt binnenkort meer informatie.

 

Waarom ik meedoe aan Alpe d’HuZes

Dit jaar alweer voor de derde keer. De derde keer dat ik de virtuele bagagedrager weer op mijn fiets monteer en ik met dierbaren achterop de berg ga beklimmen.

Dierbaren van mij, van mijn familie, van mijn vrienden, van collega’s.

Een volle bagagedrager met herinneringen, pijn en verdriet.

Daarom doe ik mee aan Alpe d’HuZes. De bagagedrager kan ík niet leger maken, maar samen kunnen we er wel aan werken dat hij niet voller wordt.

Een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker; dat willen we toch?

Ook dit jaar is mijn doel om € 2.500,00 aan donaties op te halen. Wil jij mij steunen mijn doel te bereiken, klik dan hier en doneer uw bijdrage?

Na een succesvolle try-out tijdens de Country Music Meeting in Berlijn zal The Country Wings de akoestische setting verder uitbreiden. Herkenbare liedjes en eigen werk zullen in het repertoire worden opgenomen.

Met het toevoegen van de akoestische setting is de band breder inzetbaar en geschikt voor elk type optreden. Van ingetogen tot een explosieve show.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het management op de contactpagina,

Leif de Leeuw zal The Country Wings versterken tijden het optreden op zaterdag 19 mei 2018 om 21:00 uur tijdens het Country Festival in Gullesheim (D). De band is hier enorm trots op dat Leif zijn medewerking heeft toegezegd.

Leif de Leeuw (17-02-1995) begon op negenjarige leeftijd met het volgen van gitaarles. Toen hij elf jaar was bezocht hij een concert van Johnny Winter in Paradiso, dit was het moment dat hij zich besefte dat hij die muziek ook wilde spelen. Hij stortte zich helemaal op bluesmuziek en zocht alles uit van Robert Johnson, Joe Bonamassa, Eric Clapton en Stevie Ray Vaughan.

In 2009 deed hij mee aan de Sena Guitar Awards en deze won hij. In het jaar daarna werd hij gevraagd door de Amerikaanse gitarist Sonny Hunt om zijn band, The Dirty White Boys, te versterken in de Nederlandse tour. In 2013 won Leif voor de tweede keer de Sena Guitar Awards, zijn prijs bestond uit een, naar zijn wensen gebouwde, Panucci gitaar.

Tevens begon hij in dat jaar zijn studie pop-gitaar aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam. In 2016 werd hij uitgeroepen tot ‘Beste Blues(rock)-gitarist Benelux’ door gitaarblad de Gitarist. Inmiddels heeft Leif al met veel grote namen mogen samenspelen, waaronder Tony Spinner, Stochelo Rosenberg en Henrik Freischlader. Leif is beïnvloed door artiesten als Jeff Beck, David Gilmour, Derek Trucks, Larry Carlton, Joe Walsh en Jimmy Herring.

© Copyright Foto Leif de Leeuw: Rob Sneltjes

Joop Vanderheiden, onze slaggitarist. zal op 6 en 7 juni deelnemen aan de Alpe d’HuZes en strijd zo mee voor de overwinning op kanker. The Country Wings steunen natuurlijk dit initiatief door een donatie maar wij willen dit streven ook bij onze fans onder de aandacht brengen.

Steun Joop en doneer via onderstaande link. Elk bedrag is welkom en vele kleintjes maken toch één grote en brengt ons dichterbij het doel “Niemand meer dood door kanker” Dat wilt u toch ook.

Joop maakt het echter heel speciaal. Diegene die Joop sponsoren mogen een liedje insturen welke hij afspeelt tijdens zijn beklimming. Dit lied moet iets speciaals zijn tussen u en uw dierbare. Op deze manier manier wordt Joop extra gemotiveerd om zijn beklimmingen te maken.

Klik hier en ga naar de Alpe d’HuZes deelnemers pagina van Joop en lees zijn motivatie. Wilt u een financiële bijdrage doen klik dan op zijn deelnemers pagina op “Steun Mij”

Nieuws Archief