Joop Vanderheiden, onze slaggitarist. zal op 6 en 7 juni deelnemen aan de Alpe d’HuZes en strijd zo mee voor de overwinning op kanker. The Country Wings steunen natuurlijk dit initiatief door een donatie maar wij willen dit streven ook bij onze fans onder de aandacht brengen.

Steun Joop en doneer via onderstaande link. Elk bedrag is welkom en vele kleintjes maken toch één grote en brengt ons dichterbij het doel “Niemand meer dood door kanker” Dat wilt u toch ook.

Joop maakt het echter heel speciaal. Diegene die Joop sponsoren mogen een liedje insturen welke hij afspeelt tijdens zijn beklimming. Dit lied moet iets speciaals zijn tussen u en uw dierbare. Op deze manier manier wordt Joop extra gemotiveerd om zijn beklimmingen te maken.

Klik hier en ga naar de Alpe d’HuZes deelnemers pagina van Joop en lees zijn motivatie. Wilt u een financiële bijdrage doen klik dan op zijn deelnemers pagina op “Steun Mij”

In het weekend van 10-11 februari gaat de band naar de Country Music Meeting in Berlijn. We zullen hier veel van onze internationale contacten weer ontmoeten en natuurlijk nieuwe ontmoeten.
De band heeft een gezamenlijke stand bij René Kuhne en deze kunt u vinden bij stand 400.
De band treed beide dagen op in de Hallstage. Zaterdag zal de band om 11:00 uur optreden en zondag zal de band om 14:00 uur Edde Gee begeleiden.

Tijdens ons optreden op de Country Music Meeting Berlin, zal de band versterkt worden door John Geuzinge Havinga. John is vooral bekend als muzikant bij Zingga en als producer bij zijn bedrijf Neo Music.
John zal zich tijdens deze optredens vooral focussen op lapsteel en dobro.

Voor onze “Berlijn Tour” hebben we geïnvesteerd in nieuwe merchandise. Inmiddels komen deze bij ons management binnen. We hopen u bij stand 400 te ontmoeten met onze nieuwe TCW Whisky, TCW zonnebrillen, cd’s en natuurlijk flyers.

De band zal met een aantal gasten een theatershow verzorgen tijdens het Countryville Festival. Het festival vind plaats op zaterdag 6 oktober 2018 in Theater De Vijfzinnen te Gorichem
Naast de theatershow zullen er ook ukelele workshops gegeven en er is een mini country fair.
Houd onze agenda in de gaten voor meer info

Nieuws Archief