Biografie

Shirley Ann Meijer ( Lead Vocals & Keyboards).

Shirley Ann’s stem doet direct aan Nashville denken, swingende countrynummers, vol passie en emotie. Shirley Ann is dan ook beïnvloed door artiesten als Trisha Yearwood, Gretschen Wilson maar ook Ilse de Lange. Shirley Ann zingt al van kinds af aan en heeft deelgenomen aan diverse formaties zoals duo’s, bands terwijl ze ook als koorsoliste actief was.

Naast The Country Wings heeft Shirley Ann een succesvolle solocarrière en vormt zij met Dick Bolle het allround duo “This Is Us”.

Dick Bolle (Basgitaar & Vocals)

De muziekcarrière van Dick begint al op jonge leeftijd. Traditioneel begonnen met de blokfluit heeft Dick zich toegelegd op gitaar. Al snel werd dit uitgebreid met drums, keyboard, sax en basgitaar. Zijn zangcarrière is in de jaren 90 begonnen toen hij op keyboard met de one-manband “Just One” begon.

Naast The Country Wings vormt Dick met Shirley Ann het allround duo “This Is Us”.

Eppo Franken (Sologitaar)

Eppo Franken is zeker geen onbekende in de country scene en heeft onder andere gespeeld in Heartbroke en de Terry White Band. In 2016 is Eppo genomineerd als instrumentalist van het jaar door de Dutch Country Music Association (DCMA).

Naast zijn skills op gitaar heeft Eppo onder de naam ChickenPicks een eigen plectrum ontworpen. Omarmd door spelers als John Jorgenson en Johnny Buckland (Coldplay), bereikt de uitvinding van de Nederlander Eppo Franken steeds meer gebruikers wereldwijd. Website ChickenPicks

Wil Peters (Sologitaar & Vocals)

Willy komt uit een zeer muzikale familie en heeft bij vele formaties gespeeld. Niet zo verwonderlijk dat hij diversen stijlen in de vingers heeft.

Met zijn gepassioneerde countrystijl geeft hij de band zijn unieke sound.

Vacant (Slaggitaar)

Op dit moment zijn wij op zoek naar een slaggitarist. Tweede stem is een pre. Interesse?? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie

Rens van Velsen (Drums)

Rens is al vroeg begonnen met drummen. Op 8 jarige leeftijd begon Rens bij de fanfare en is vanaf zijn 14e in diverse coverbands gaan spelen. Uiteindelijk speelde Rens 12 jaar bij de psychedelische rockband Rockmorton en is in januari 2016 bij The Country Wings begonnen.

Ingetogen als het moet en explosief als het kan maakt Rens met zijn karakteristieke drumstijl een optreden tot een waar genot.

Steel

Na de pensionering van Con Stotijn heeft de band geen vaste steeler maar maakt gebruik van gastspelers. Inmiddels hebben o.a. Tom Ensink, Steff Lippelt, Ron Conradi een gastoptreden verzorgt.